Hoe gaat het bestellen van geboortekaartjes in zijn werk?

Het bestellen van geboortekaartjes gaat eenvoudig in 4 stappen.

1. Doorgeven van jullie wensen

Het laten maken van een geboortekaartje  begint met het vrijblijvend doorgeven van jullie wensen en de tekst die op het kaartje mag komen. Via email (mariekecoenen@outlook.com) of via het  contactformulier kun je de volgende gegevens aan mij doorgeven:

Welk kaartje je wil bestellen? Als je nog niet weet welk geslacht het kindje heeft kun je ook twee verschillende kaartjes kiezen.

Hoeveel kaartjes je zou willen bestellen?

-De gewenste tekst en gegevens die jullie op het kaartje willen, zoals namen, adres, etc. Uiteraard zijn datum-gewicht-lengte voorlopig onbekend.

-Wanneer is de geboorte ongeveer uitgerekend?

-Welke kleur enveloppen zouden jullie willen?

Ik zal jullie berichtje zo snel mogelijk antwoorden, meestal dezelfde dag nog.

2. Digitaal voorbeeldje

Ik zorg dat jullie gegevens op de gekozen kaart worden vormgegeven. Ik stuur jullie dan een digitaal voorbeeldje via de email. Je kunt dan bekijken of alle tekst naar jullie wens is geplaatst. Zo niet, dan veranderen we nog wat. Dit is een vrijblijvende service. Bestellen doe je pas bij de volgende stap.

3. Proefdruk, Enveloppen en Factuur

Na goedkeuring van het digitale voorbeeldje maken we de bestelling definitief.

Het definitieve aantal kaartjes geven jullie nu aan mij door. Ik zal daarna de gratis proefdruk van het geboortekaartje met jullie voorlopige tekst erop bestellen. Één proefdruk is gratis. De tweede proef kost €12,50. Aan de hand van de proefdruk kunnen jullie zien hoe het geboortekaartje er in het echt uitziet…

De enveloppen stuur ik samen met de proefdruk mee, zodat je die van te voren al kunt schrijven. Dit is een kosteloze service.

Nadat jullie de proefdruk en enveloppen hebben ontvangen, stuur ik de factuur  via de email.

4. Geboorte

Nadat jullie de drukproef hebben goedgekeurd, wachten we tot jullie kindje is geboren.

Stuur mij via  email of sms (06 4579 4539)  de geboortegegevens van jullie kindje door, zoals naamdatum en tijdstip/gewicht/lengteDe kaartjes worden dezelfde of de volgende werkdag gedrukt en naar jullie verzonden. De track en trace code van het pakketje mail ik in de avond. Bij het doorgeven van de gegevens vóór 10.30u worden de kaartjes meestal dezelfde werkdag nog gedrukt, anders wordt het de volgende dag. Zodra het pakje met geboortekaartjes is gepost, gelden de leveringsvoorwaarden van Post NL. Bijna altijd komt het pakje de volgende dag aan. Dit geldt voor Nederland en voor België.

(Wanneer je voor het drukken toch graag een laatste controle wilt doen, mail ik eerst nog een digitaal voorbeeld naar jullie en plaats ik pas na goedkeuring de bestelling bij de drukkerij)

Heb je nog vragen? Mail mij voor meer informatie: info@mariekecoenen.nl

Of vul het contactformulier in.