• Wat een prachtig geboortekaartje is het geworden voor onze zoon Morris! De samenwerking met Marieke was zowel professioneel als heel erg plezierig. Kleine dingen konden nog worden aangepast, enveloppen en proefdruk kwamen ruim vooruit en de kaartjes waren er snel. De communicatie ging altijd heel vlot (via email). De prent voor op de babykamer (voorkant geboortekaartje) en het prentenboek mét speciale boodschap voor onze zoon, maakten het helemaal af. Origineel en een mooie herinnering voor later – zowel voor ons als straks voor de kleine man. Marieke, bedankt!

  meerdegaard
 • Marieke, het was echt fantastisch om met jou samen te werken. Bedankt voor de goede communicatie, snel antwoord, prachtige kaartjes en stickers, we zijn echt superblij en supertrots op onze kaartjes! Ze zijn zeer uniek. We hebben twee soorten stickers besteld, één als afsluitsticker voor enveloppe (prentje van kaartje) en ander als sticker voor op de doopsuikerdoosjes (met klein prentje + naam) (België). Een heel mooie oplossing voor ons doopsuiker. Bij de persoonlijke boodschap in de boeken die we besteld hebben was ook een prachtig klein tekeningetje, met de hand getekend, maar zo perfect dat het gedrukt leek- wat getuigt van je groot talent! Marieke, nogmaals bedankt!!

  Moons
 • Zeer bedankt voor de kaartjes. Ook namens onze kleine man. De kaartjes zijn heel mooi geworden. Ieder die het kaartje heeft gekregen vindt het mooi en origineel. Allemaal positieve reacties. Wij vonden het erg prettig om met jou samen te werken. Een snelle, betrokken en correcte afhandeling.

  Matthijs
 • Superleuke geboortekaartjes laten maken bij Marieke! Service en meedenken over vormgeving waren top! Veel positieve reacties ontvangen op de leuke prent. Aanrader dus!!!!

  Joost en Elselien
 • De kaartjes zijn prachtig geworden, we zijn er echt heel blij mee! Ook veel positieve reacties op gehad De communicatie verliep prettig. Het kaartje kon precies naar onze wensen aangepast en Marieke reageerde vlot en met goede ideeen op onze mailtjes. Erg blij met het eindresultaat.

  Marjo
 • Met een paar aanpassingen aan een bestaand kaartje hebben we een zeer origineel, leuk en vrolijk geboortekaartje voor onze zoon. Bij Marieke is alles mogelijk en de communicatie is meer dan goed. Vaak binnen twee uur al weer een reactie terug. Ook de bezorging na de geboorte ging snel en alles klopte (wij vonden het toch een beetje spannend of alles goed zou gaan). Wij vinden het een echte aanrader om via Marieke een geboortekaartje te bestellen! Bij twijfel gewoon doen dus!

  saskia en rob
 • Wat zijn we blij dat we de geboortekaartjes voor onze zoon Tygo bij Marieke besteld hebben! We hadden eerst een ander kaartje op het oog dat je zelf online kon aanpassen, maar toen bleek dat de aanpassingen die we graag wilden ineens niet meer mogelijk waren. De zoektocht begon opnieuw en zo kwamen we toevallig uit op de website van Marieke. Het geboortekaartje “Tigo” (what’s in a name?) sprak ons meteen aan vanwege het schattige aapje. We hebben onze zoon tijdens de zwangerschap namelijk steeds “apie” genoemd. Op zondagmiddag heb ik Marieke een mailtje gestuurd met de tekst die we graag op het kaartje zouden willen en op dinsdagochtend hadden we de kaartjes al in huis. Wat een geweldige snelle en goede service! Bedankt Marieke voor de fijne samenwerking en de prachtige kaartjes, we zijn er verguld mee!

  Anouk & Maarten
 • Wat zijn we blij met het geboortekaartje voor onze dochter Julie. Helemaal op maat gemaakt door Marieke en vol met voor ons symbolische elementen. De samenwerking met Marieke is ontzettend fijn. Alles is mogelijk, ze geeft goed advies en de communicatie verloopt prettig en snel. We hebben dan ook alleen maar positieve reacties gehad en iedereen gaf aan het zo’n ontzettend mooi en vrolijk kaartje te vinden. Marieke bedankt voor een geweldig uniek geboortekaartje!

  Lieke Go
 • Voor de tweede keer zo’n prachtig geboortekaartje op maat mogen laten maken bij Marieke! Een super snelle en goede service en ook op dit geboortekaartje voor onze Kas nu alweer heel veel enthousiaste reacties! Blij! Veel dank Marieke!

  Elselien
 • Marieke, we zijn echt heel blij met de geboortekaartjes voor onze dochter. Superbedankt! Marieke levert supermooie originele ontwerpen en een zeer goede en snelle service; en steeds attent op de wensen van de (aanstaande) ouders. Ik kan Marieke zeker aan alle aanstaande ouders,die nog een geboortekaartje zoeken, aanbevelen.

  Steven
 • Wij zijn super blij met het prachtige geboortekaartje voor onze zoon Boaz!! (Kaartje:Vos). Wij hebben heel veel leuke reacties op het geboortekaartje gekregen. Ook de samenwerking met Marieke was heel fijn. Marieke reageert heel snel en geeft goede adviezen. Ook de kwaliteit van de afdrukken/kaartjes is goed. Mooi stevig karton wat goed blijft staan en heldere kleuren. Wij zijn super tevreden!!

  Jurjen en Hanneke
 • Buitengewoon goede en persoonlijke service waarbij we na een paar aanpassingen tot een mooi geboortekaartje kwamen met een persoonlijke touch. Dank!

  Juul
 • Hoi Marieke, we willen je bedanken voor het mooie geboortekaartje van onze dochter. We hebben van familie en vrienden veel positieve reacties op het kaartje gekregen. Voor ons paste het kaartje in het bijzonder goed bij de naam van onze dochter, daarnaast waren we op zoek naar een mooi, vrolijk geboortekaartje in plaats van de moderne geboortekaartjes en dat hebben we gevonden bij jou! De service en samenwerking was prettig en snel! Bedankt Marieke!

  Erica
 • Super leuk kaartje! Perfecte service! Top!

  Ann VD