Algemene Voorwaarden

Wanneer je een bestelling plaatst, geef je aan dat je akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden.

Ik behoud mij het recht voor om deze algemene voorwaarden aan te vullen of te wijzigen.

Contactgegevens

Marieke

Bosstraat 1

5066 EB Moergestel

Telefoonnummer: 06-4579 4539

E-mail: info@mariekecoenen.nl

KvK nummer: 17241744
BTW nummer: NL151533179.B01

Triodosbank: NL 32 TRIO 0784 8906 76

T.n.v.  M. Coenen

IBAN: NL 32 TRIO 0784 8906 76
BIC: TRIONL2U

Prijzen en betalingen

 1. Betaling van de geboortekaartjes geschiedt binnen 14 werkdagen na ontvangst van de factuur en in ieder geval voor de definitieve order gedrukt gaat worden.
 2. Betaling kan geschieden door middel van overschrijving van het totaalbedrag op rekeningnummer: NL 32 TRIO 0784 8906 76    t.n.v. M. Coenen onder vermelding van het factuurnummer.
 3. De prijzen van de geboortekaartjes zijn inclusief 21% BTW, digitale proeven, één papieren proefdruk, enveloppen (11,4 x 16,2 cm) en drukwerk plus  verzending van proefdruk, enveloppen en geboortekaartjes naar een adres in Nederland. Verzending naar  België is inbegrepen in de prijs bij een bestelling van 100 stuks of meer. Onder dit aantal is het tarief voor verzending €5.
 4. Extra papieren proefdrukken worden gemaakt tegen een betaling van 15,15 euro per stuk (inclusief 21% BTW).
 5. Prijzen gelden zoals vermeld op mariekecoenen.nl
 6. Digitale proeven worden binnen 5 werkdagen per e-mail toegezonden
 7. Naast geboortekaartjes en witte enveloppen zijn alle andere producten optioneel.

Levering

 1. Enveloppen worden verzonden via PostNL. De geboortekaartjes worden verzonden via DHL. Zodra een pakket of brief op de post is gegaan, gelden de voorwaarden van PostNL en DHL.
 2. De enveloppen worden vooraf verzonden, zodat de klant deze van tevoren al kan schrijven.
 3. Extra verzendkosten worden berekend voor het nazenden van extra enveloppen als men na ontvangst van de enveloppen besluit om meer kaartjes te bestellen.
 4. Geboortekaartjes worden binnen 2 werkdagen* na ontvangst (per sms of per email) van de geboortegegevens verzonden.
 5. Op zaterdag, zondag en feestdagen werk ik niet.

* Geboortes welke vanaf vrijdag na 10:30 uur worden doorgegeven worden op maandag ochtend verwerkt.
* Voorbeeld: Je stuurt de gegevens woensdag avond 20:00 uur, dan geldt verzending kaartjes naar de klant uiterlijk vrijdag

Annuleren

Je kunt je bestelling annuleren vóórdat de geboortekaartjes definitief gedrukt worden. Hier hoef je geen reden voor op te gegeven. Als je besluit je bestelling te annuleren wordt het betaalde bedrag, min de annuleringskosten van €15 en de prijs van de al reeds verstuurde enveloppen teruggestort op je rekening.  De witte enveloppen kosten 0,20 ct. per stuk.

Milieu

Voor elke bestelling laat ik een boom planten via edenprojects.org

Al het drukwerk wordt standaard digitaal gedrukt op FSC gecertificeerd papier. Het digitale drukwerk dat de drukker produceert is vrij van alcohol, wasmiddelen en chemicaliën. Dit in tegenstelling tot offset drukwerk.

Privacy

Ik verstrek vanwege privacy geen gegevens aan derden. Met als uitzondering de drukkerij.  Die zal de adresgegevens van de klant ontvangen met het doel de geboortekaartjes naar het juiste adres te verzenden via Post NL. Klantgegevens worden nooit openbaar gemaakt of gedeeld.

Auteursrecht

 1. De ontwerpen en tekeningen van Marieke Coenen zijn auteursrechterlijk beschermd. Geen van de ontwerpen mag worden nagemaakt en/of verveelvoudigd zonder mijn schriftelijke toestemming.
 2. Aangepaste/ speciaal gemaakte ontwerpen blijven eigendom van Marieke Coenen en kunnen door mij opnieuw gebruikt worden in de collectie of anderszins.

Klachten en aansprakelijkheid

 1. Ik ben niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan zijn bij de klant.
 2. Ik zorg kosteloos voor nieuwe kaartjes wanneer ik teksten foutief heb overgenomen. Gegevens dienen per mail of sms aangeleverd te worden.
 3. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor tekstfouten die verkeerd zijn doorgegeven door de klant.
 4. Ik kan niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkende drukkleuren. De kleuren van de kaartjes op het beeldscherm zijn nooit exact gelijk aan het drukwerk. Aan de hand van een proefdruk van het gekozen kaartje kunnen kwaliteit en kleuren beoordeeld worden.
 5. Zodra een pakketje of een brief door mijzelf of door de drukkerij op de post is gedaan naar de klant, gelden de leveringsvoorwaarde van PostNL.

Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Vanaf 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing waardoor je privacy nog beter beschermd wordt. Het doel van de AVG is om personen te beschermen en duidelijke richtlijnen te scheppen voor organisaties die persoonlijke gegevens verwerken. De AVG waarborgt dat je persoonlijke gegevens zorgvuldig worden verwerkt, niet worden misbruikt en niet langer bewaard worden dan nodig is.

Als je klant wordt, deel je enkele persoonlijke gegevens met mij.

Dit zijn de persoonsgegevens die ik vastleg:
–     Voornaam,  achternaam;
–     Straatnaam, huisnummer, postcode en woonplaats;
–     Telefoonnummer;
–     E-mailadres;

Deze persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om uw bestelling te kunnen verwerken en de juiste gegevens op de geboortekaartjes te kunnen zetten. Ik  benadruk dat ik jullie persoonsgegevens niet gebruik voor commerciële doeleinden. Ik geef de gegevens ook niet door aan een derde partij anders dan de drukkerij die de kaartjes drukt en naar het opgegeven adres opstuurt.
Na het afhandelen van de geboortekaartjes bewaar ik jullie gegevens in een fysieke map die ik alleen gebruik als je als klant vragen hebt over eerdere bestellingen die je hebt gedaan. Het digitale bestand van het geboortekaartje bewaar ik op mijn computer.
Mocht je daar geen bezwaar tegen hebben dan hoef je niets te doen.
Wanneer je niet wilt dat ik je persoonsgegevens bewaar,  dan kun je dit aangeven via een email aan info@mariekecoenen.nl. Ik zal je gegevens dan direct verwijderen.