BLOG

Een nieuw natuurlijk geboortekaartje met dieren en veel groen

Jaren geleden was ik op vakantie in Zwitserland en na een mooie wandeling krabbelde ik deze schets in mijn boekje. Ik wilde de groene sfeer dicht bij de grond in een geboortekaartje vertalen. Vol groene levenskracht en mooi helder zonlicht. Met kleine diertjes en zacht mos, groeiend blad en waterdruppels. Met de geur van grond, groen, mos en vocht.

Soms blijft zo’n tekening heel lang liggen, maar blijft het idee sluimeren. Eindelijk heb ik het geboortekaartje uitgewerkt. En dit is het geworden!

0 Lees verder

Space-geboortekaartje

Een nieuw geboortekaartje voor kleine astronauten!

Een grandioos avontuur in je eigen raket. Maak een reis tussen twinkelende sterren en verre planeten. Misschien zie je er wel een ster voorbij schieten. Ja daar!

Binnenkant:

Dit kaartje heeft ook een versie voor kleine broertjes of zusjes:

0 Lees verder

Je eigen huisdieren op een geboortekaartje…

Stel je hebt een bepaald geboortekaartje op het oog. Bijvoorbeeld dit kaartje met hertjes:

Maar stel nu dat je liever geen hertjes op het geboortekaartje wil, maar andere dieren. Bijvoorbeeld je eigen huisdieren. Dan kan ik daar voor zorgen. Als ik een foto krijg van je huisdier(en), maak ik nieuwe illustraties voor de kaart. Zoals je in dit voorbeeld kan zien, kunnen de hertjes vervangen worden door -bijvoorbeeld- je eigen honden.

0 Lees verder
page 1 of 3